Bullar på jäsning

Tur det inte är möjligt för mig att få fler barn - för nu är det bullar på jäsning. Typ lussebullar, med saffran alltså. Egentligen det enda som är likt. Mina har dessutom mandelmassa i sig. Och är jättegoda (brukar de i alla fall vara). Inte ofta jag bakar - men det är rätt kul, får jag erkänna.

I kväll kommer Erna och Ola på middag. God lax ska serveras och till det vitt vin. Därefter blir det apelsinbitar med smält choklad (schweizernöt) - gott och väldigt enkelt. Dessutom känner man sig nästan nyttig när man äter denna efterrätt - full med C-vitamin.

Det har fortsatt snöa och många tåg är inställda. Skönt att man kan bli inne och mysa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0